Avtentična istrska kulinarika!

Za vas smo pripravili prav posebna doživetja, preko katerih boste spoznali
naravno in kulturno dediščino Marezig in Slovenske Istre. Seveda pa boste
obenem okusili slastno istrsko kulinariko in degustirali vrhunska lokalna vina.

Zajtrk

Tradicionalni istrski zajtrk pripravimo v prostorih bližnje gostilne Karjola. Avtentične istrske sestavine, ki izhajajo iz lokalnih kmetij kot so pršut, siri, jajčka in še veliko več, bodo ustvarile hrepenenje po jutru.

Gostilna Karjola

Refošk je pri nas več kot le vino – je tradicija, ki povezuje več generacij vinogradnikov, krajanovin prijateljev. Zato lahko v naši ponudbi zasledite tradicionalne in sodobne jedi ter razniloke jedi, ki jih ustvarjamo v sožitju z refoškom.

Vinske sladice

Obiskovalce razvajamo z dnevno svežimi sladicami in sladoledom klasičnih okusov ter okusov na bazi vrhunskih lokalnih vin. Poleg sladoleda in sladic pa je na voljo tudi raznolika ponudba toplih napitkov in ostale pijače.

Koktajl večeri

Poletni večeri na razgledni ploščadi so vselej nekaj posebnega, a vendar smo se jih odločili še dodatno popestriti. Vinski koktajli in glasba v živo so ob našem sončnem zahodu izkušnja, ki je ne boste kar tako pozabili.

Vinarski večeri

Refošk in vino na sploh je pri nas več kot le lokalni pridelek – je tradicija, ki povezuje več generacij sokrajanov. Vabljeni na razgledno ploščad, kjer boste spoznali skrivnosti lokalnih vinarjev in obenem degustirali njihova vrhunska buteljčna vina.