Splošni pogoji poslovanja

Vsi uporabniki uporabljajo objavljeno vsebino na lastno odgovornost. Niti podjetje Pa3k d.o.o., Marezige 24, 6273 Marezige niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi te spletne strani, ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Vse informacije in podobe, ki jih vsebuje spletna stran wine-paradise.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene. 

Podjetje Pa3k d.o.o. si pridržuje pravico, da spremeni vsebino teh spletnih strani kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega opozorila. Pri tem ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

 

Rezervacije

Na naših spletnih straneh ponujamo 3 načine rezervacij naših kapacitet.

 

1. ON-LINE rezervacijski sistem

ON-LINE rezervacijski sistem je najenostavnejši, varen in hiter način, da rezervirate sobo v našem glampingu. Poskrbeli smo, da imate preko on-line rezervacijskega sistema več možnosti rezerviranja hišic:

Rezervacija brez potrditve s kreditno kartico:
rezervacija po končanem spletnem postopku ni dokončna in garantirana. Za dokončno potrditev rezervacije vas bomo kontaktirali in se dogovorili za način garantiranja rezervacije (kreditna kartica, akontacija, predplačilo …). Rezervacijo je mogoče odpovedati ali spremeniti skladno s pogoji opredeljenimi v rezervaciji.

Rezervacija s potrditvijo kreditne kartice:
varen in hiter način rezervacije, saj dobite takojšnjo potrditev želene namestitve. Rezervacijo je mogoče odpovedati ali spremeniti skladno s pogoji opredeljenimi v rezervaciji.

Rezervacija brez možnosti vračila:
varen in hiter način rezervacije, saj dobite takojšnjo potrditev želene namestitve. Rezervacijo je potrebno zavarovati z veljavno kreditno kartico tekom postopka rezervacije. Po prejeti rezervaciji se obračuna celoten znesek rezervacije. Rezervacije ni mogoče odpovedati ali spreminjati.  

 

2. Obrazec v rubriki »Kontakt«

Način, kako možnost rezervacije preverite s poizvedbo – v obrazec vpišete svoje podatke, želeni termin bivanja, želeni tip hiške ter morebitne želje ali dodatna vprašanja vezana na vaše bivanje v našem glampingu. Odgovorili vam bomo v roku 24 ur z našo ponudbo. Samo povpraševanje oziroma naša ponudba ne štejeta za potrjeno rezervacijo, saj je bistveni pogoj za potrditev in veljavnost rezervacije, garancija rezervacije v roku in pod pogoji navedenih v ponudbi. V primeru, da storitev ni dokončno potrjena ali garantirana v roku navedenem v ponudbi, se šteje kot nepotrjena in jo bomo po času veljavnosti ponudbe izbrisali iz našega rezervacijskega sistema.

V kolikor bodo z vami bivali tudi otroci, navedite število in starost otrok.

Hišni ljubljenčki so dovoljeni.

Obveščamo vas, da se v primeru rezervacij in plačila po spletu šteje, da ste prebrali vse  pogoje in se z njimi strinjate.  

 

3. Rezervacija preko e-naslova info@wine-paradise.si

Možnost rezervacije lahko preverite s poizvedbo preko e-maila. V vaše elektronsko sporočilo vpišete svoje podatke, želeni termin bivanja, želeni tip hiške ter morebitne želje ali dodatna vprašanja vezana na vaše bivanje v našem hotelu. Odgovorili vam bomo v roku 24 ur z našo ponudbo. Samo povpraševanje oziroma naša ponudba ne štejeta za potrjeno rezervacijo, saj je bistveni pogoj za potrditev in veljavnost rezervacije, garancija rezervacije v roku in pod pogoji navedenih v ponudbi. V primeru, da storitev ni dokončno potrjena ali garantirana v roku navedenem v ponudbi, se šteje kot nepotrjena in jo bomo po času veljavnosti ponudbe izbrisali iz našega rezervacijskega sistema. 

V kolikor bodo z vami bivali tudi otroci, navedite število in starost otrok.

Hišni ljubljenčki so dovoljeni.

Obveščamo vas, da se v primeru rezervacij in plačila po spletu šteje, da ste prebrali vse  pogoje in se z njimi strinjate.

 

Reklamacije in pritožbe

Gost mora o nepravilnostih oziroma pomanjkljivostih v storitvi nemudoma obvesti osebje oz. zahteva odgovorno osebo na kraju samem. V primeru, da bi bila po vsebini sodeč reklamacija lahko rešena na kraju samem (na primer pomanjkljiva čistoča hiške, oprema, lega hiške, itd.) gost pa ni reklamiral napake na kraju samem in o nepravilnosti ni obvestil odgovorne osebe, se šteje, da se je gost strinjal s pomanjkljivo opravljeno storitvijo in je s tem izgubil pravico do vlaganja kasnejših reklamacij z zahtevo po znižanju cene storitve oziroma plačilu škode.

Gost lahko vloži pisno reklamacijo v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila storitev nepravilno opravljena. V primeru, da gost zakonsko določen rok za vložitev reklamacije zamudi, reklamacija vsebinsko z naše strani ne bo obravnavana.   

 

Odpoved rezervacije 

Gost ima pravico do odpovedi rezervacije. Odpoved mora biti poslana v pisni obliki oz. preko elektronske pošte vsaj 3 dni pred prihodom in v visoki sezoni od 15. 7. do 25. 8. ter v času praznikov (velika noč, božično-novoletni prazniki) najmanj 7 dni pred prihodom. V primeru pravočasne odpovedi rezervacije je gost upravičen do povračila celotnega vplačila akontacije oz. vplačila celotnega bivanja. 

Določilo ne velja za rezervacije, ki so označene kot »non-refundable« oz. rezervacija brez možnosti vračila. Vsaka taka rezervacija se smatra kot dokončno in ne omogoča vračila denarja v nobenem primeru.  V primeru, da gost odpove rezervacijo izven odpovednega roka (izven odpovednega roka se šteje od 3/7 dni pred prihodom do dneva prihoda na rezervaciji), mu bo hotel zaračunal storno stroške v višini:

eno (1) nočitev za rezervacije do vključno 3 noči

dve (2) nočitvi za rezervacije 4 ali več noči

V primeru neprihoda (no-show) si glamping pridržuje pravico zaračunati storno stroške v višini 100 % celotnega bivanja brez turistične takse.

V primeru predčasnega odhoda si glamping pridržuje pravico zaračunati penale v višini 100 % zneska preostalega bivanja brez turistične takse. Izjeme so predčasni odhodi zaradi višje sile (smrt, zdravstveni razlogi, naravne nesreče ipd.). V tovrstnih primerih se gost obrne na odgovorno osebo v Wine Paradise.

V primeru potrjene rezervacije s kreditno kartico bomo kartico bremenili brez prisotnosti gosta. 

Za obračun storno stroškov veljajo cene, ki so bile potrjene s strani hotela v času rezervacije.

Rezervacija velja do 20.00 na dan prihoda, o kasnejšem prihodu nas je gost dolžen obvestiti pred prihodom.  

 

Končna določila

V vseh cenah iz ponudbe Wine Paradise je že vključen davek na dodano vrednost. V primeru spora med strankami je za vse spore pristojno sodišče v Kopru.

Vsebine, objavljene na spletni strani wine-paradise.si so last podjetja Pa3k d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene. Pri tem morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

1. Pa3k d.o.o. ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij kot tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

2. Pa3k d.o.o. in druge pravne ali fizične osebe, ki so sodelovale pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarjajo za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Prav tako si podjetje pridržuje pravico do sprememb na spletni strani. 

3. Spletna stran wine-paradise.si lahko vsebuje tehnične nepravilnosti in tiskalne napake. Pa3k d.o.o. si pridržuje pravice do sprememb, popravkov in izboljšav v zvezi z informacijami o produktih in programih, ki se lahko izvedejo kadarkoli brez predhodnega obvestila.

4. Če se odločite zapustiti spletno stran wine-paradise.si in preiti na drugo spletno stran, ki ni spletna stran podjetja, potem podjetje Pa3k d.o.o. ni odgovorno za varovanje osebnih podatkov, za vsebino oziroma piškotke, ki jih ta stran uporablja. Pa3k d.o.o. nima nadzora nad temi spletnimi stranmi in njihovimi viri, in tako ni odgovoren za vašo uporabo teh spletnih strani in njihovih vsebin, oglaševanja, produktov ali drugih materialov, s katerimi te spletne strani razpolagajo. To je slovenska spletna stran in je subjekt slovenske zakonodaje. Podjetje Pa3k d.o.o. bo tudi brez vašega dovoljenja razkrilo vse informacije o vaši uporabi spletne strani, vključno z vašimi osebnimi informacijami, če bo to zahteval zakon oziroma v primeru preiskave ali zaščite pred škodljivimi nameni za goste hotela, obiskovalce, zaposlene, lastnino (vključno s to stranjo) ali čim drugim.

5. V kolikor imate kakršnakoli vprašanja o pogojih uporabe, prosim pošljite e-pošto na info@wine-paradise.si